HEM

 
 


Vi erbjuder 5 års garanti! Gäller alla Electrolux och Husqvarnas vitvaror, dock ej småel och dammsugare. Enkel hantering genom Electrolux Service. 
Premium 1689
Husqvarnas nya serie för kök och tvätt är inget mindre än ren perfektion i fråga om teknologi, funktion och design. Spisen med fullständig precision, den gränslösa hällen, en tyst diskmaskin, kyl och frys med is och vatten i dörren, de proffsiga inbyggnadsugnarna, den lyxiga espressomaskinen och de skonsamma tvättmaskinerna och torktumlarna.

Läs mer om Husqvarnas historia på 


BERGSLAGS EL AB 
" Elektrikern i byn".

Välkommen till den lilla Electrolux-butiken med det stora utbudet. Hos oss får du personlig service av kunnig och trevlig personal. När du köper nya vitvaror hos oss erbjuder vi transport och  installation av de nya samt bortforsling av dina gamla vitvaror. Vi erbjuder även elinstallationer till rimliga priser.

Electrolux EXH09HL 
Värmepumparna är utvecklade för nordiska förhållanden, har den senaste inverter-tekniken, plasmakluster funktion, modern design, Timerfunktion och AC-funktion med 1 h timer. +8°C funktion för underhållsvärme. Installerad av  Electrolux egen Serviceorganisation borgar för trygghet utan problem. Givetvis med 5 års garanti på  installation, installationsmaterial och produkt. 

 
I nittio år har vi hjälpt svenska folket med att värma söndagsstekar, frysa in trattkantareller och tvätta favoritjeansen. Det har gjort oss till ett av Sveriges största vitvarumärken. Framgångsreceptet handlar om att bygga funktionella vitvaror som pryder sin plats där hemma. Du kan också, varmt välkommen till Elekto Helios.
5års garanti på svanenmärkt!
På våra svanenmärkta tvätt- och diskmaskiner för hushållsbruk får du alltid 5års full garanti.

Comments